"Nije vrijeme da plačemo"
Foto: EPA

Željko Obradović uoči meča sa Realom

"Nije vrijeme da plačemo"

Trener Fenerbahčea Željko Obradović izjavio je da je svjestan situacije u kojoj se nalazi njegov tim pred duel sa Realom, u okviru 29. kola Eurolige.

Ekipa iz Istanbula ima dosta kadrovskih problema, ali Obradović smatra da se Fener mora izdignuti iznad svega.

"Igramo sa liderom na tabeli. U kompletnom su sastavu i igraju kao tim, kvalitetni su na svakoj poziciji. Znamo da će biti teško, ali čeka nas vrlo važan meč. Imamo problema sa sastavom, ali nije vrijeme da plačemo, nego da razumijemo koliko je predstojeća utakmica bitna", rekao je najtrofejniji evropski trener svih vremena.

Fener je u posljednja dva meča u Euroligi upisao isto toliko poraza i trenutno je četvrti na tabeli (17-11), dok je Real vodeći tim elitnog takmičenja sa četiri trijumfa više.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Duel Reala i Fenerbahčea na programu je sutra od 21 sat u Madridu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi