Nikos Zisis novi član Fenerbahčea

Pojačava se ekipa iz Istanbula

Nikos Zisis novi član Fenerbahčea

Želimir Obradović, najtrofejniji evropski košarkaški trener nastavlja da slaže kockice u Fenerbahčeu na putu ka svojoj devetoj evropskoj tituli prvaka sa pet različitih klubova. 

Neće Turcima biti lako da se domognu prvog trofeja namijenjenog prvaku Evrope u historiji. Fenerbahče do sada uprkos velikim ulaganjima nije uspio doći ni do Final Foura, a Obradović je doveden kako bi to promijenio. 

Prvi dio regularnog dijela Eurolige Fenerbahče je završio sa omjerom 8-2, a ekipa iz Istanbula ne miruje i dodatno pojačava svoje redove. Turci su izdvojili 600.000 dolara za transfer Zisisa iz ruskog Uniksa. Ove sezone bilježio je prosječno sedam poena, 3,6 asistencija i 2,8 skokova u Euroligi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.