Ništa od Fenera, Wanamaker ostaje u Darussafaki

Dogovor navodno postignut

Ništa od Fenera, Wanamaker ostaje u Darussafaki

Američki košarkaš Bradley Wanamaker neće mijenjati adresu u Istanbulu. 

Iako se u proteklom periodu intenzivno govorilo o tome da će 28-godišnji Brad Wanamaker zamijeniti Darussafaku sa Fenerbahčeom, od toga neće biti ništa, što je danas objavio i ugledni Eurohoops. 

Wanamaker (28) je odlučio da ostane u Darussafaki i naredne sezone igra u Eurokupu. Ključna je bila želja da i dalje sarađuje sa Davidom Blattom, kada mu se već nije ukazala prilika da zaigra preko Atlantika.

Možemo slobodno reći da je ovo prilično iznenađenje na euroligaškoj transfer-pijaci, s obzirom da na to da je Fenerbahče bez skrivanja tokom ljeta isticao da želi Wanamakera i da je pitanje vremena kada će završiti u prvaku Evrope.  

Ostanak Wanamaketa je za Darussafaku ujedno najveće pojačanje ovog ljeta. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi