Ništa od pojačanja Partizana: Skeen pao na ljekarskom
Foto: VCU

Poništen ugovor američkog krilnog centra

Ništa od pojačanja Partizana: Skeen pao na ljekarskom

Američki košarkaš Jamie Skeen je trebao biti veliko pojačanje KK Partizan u novoj sezoni, a iako ga je beogradski klub i zvanično predstavio, on ipak neće potpisati ugovor s "crno-bijelima".

Naime, Jamie Skeen nije prošao ljekarske preglede u Partizanu, prenosi MozzartSport. Zbog činjenice da je pao na pregledima, Partizan je automatski poništio Skeenov dvogodišnji ugovor. 

Jamie Skeen je u prošloj sezoni nastupao za Peć u kosovskoj ligi, te je u prosjeku ubacivao 12 poena po utakmici. 

Ovaj 29-godišnji košarkaš je prošao koledž program univerziteta Virginia Commonwealth, a u Evropi nastupa od 2011. godine. Njegov prvi evropski klub je bio ASVEL, a nastupao je još i za Ashkelon i Maccabi Ashdod u Izraelu, Sutor Montegranaro u Italiji, Belfius u Belgiji, te Caciques de Humacao u Portoriku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi