Ništa od trejda, Wiggins ostaje u Minnesoti

Ne žele ga pustiti u Cleveland

Ništa od trejda, Wiggins ostaje u Minnesoti

E. Ganibegović

Već neko vrijeme je poznato da Kyrie Irving želi biti trejdovan iz Cleveland Cavaliersa, a i pojavile su se informacije kako žele u zamjenu za njega igrača Minnesote Andrew Wigginsa.

Cleveland Cavaliers je bio spreman da surađuje sa Minnesotom Timberwolvesima, navodno su bili nagodni da pošalju Irvinga u njihovom pravcu, dok su kao zamjenu htjeli njihovog ponajboljeg igrača Andrewa Wigginsa.

Naravno to je bio samo jedan od mogućih scenarija, međutim sada su američki mediji prenijeli kako Minnesota ni pod razno ne želi da pusti Wigginsa, bez obzira što je Irving klasa za sebe.

Poznato je da je Minnesota spremila novi petogodišnji ugovor za svoju mladu zvijezdu i kako stvari stoje on će vjerovatno ostati još dugo godina u klubu u kojem je njegova karijera i počela. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi