"Niti smo mi CSKA, niti je Spanoulis ovdje"

Ruski košarkaš Dmitry Kulagin

"Niti smo mi CSKA, niti je Spanoulis ovdje"

E. Škorić

Rusija će u četvrtfinalu Eurobasketa igrati protiv Grčke, a najavni govor održao je Dmitry Kulagin.

Košarkaš CSKA Moskve sretan je zbog visoke pobjede nad Hrvatskom u osmini finala i sada će ruski tim pokušati da nastavi svoju bajku.

Novinari su mu odmah sugerisali da je 2012. godine CSKA poražen od grčkog Olympiakosa u finalu Eurolige. 

"Odmorit ćemo jedan dan, pa onda slijedimo upute našeg trenera. Što se utakmice tiče, nismo CSKA, a Vasilis Spanoulis svakako nije ovdje", rekao je 25-godišnji košarkaš.

I selektor Rusije Sergej Bazarevich se samo nasmijao na konstataciju prisutnih novinara.

"Ne moram ništa reći, Kulig je sve rekao. Slažem se s njim. Grčka je dobar tim, imaju dobre igrače i ovoj težak turnir. Ne mogu tako brzo dati prave odgovore na vaša pitanja, moram analizirati rivala, tek smo završili ovaj meč", kazao je Bazarevich. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi