Novi poraz Kikanovića i Stevića

Super liga Srbije

Novi poraz Kikanovića i Stevića

U utakmicama 7. kola košarkaške Super lige Srbije nije bilo iznenađenja. Partizan i FMP su upisali sigurne pobjede, dok je Crvena zvezda nastavila sa lošim igrama i protiv mnogo jačeg Hemofarma.

Vrščani su upisali šestu pobjedu u sedam utakmica i nastavili trku sa Partizanom za prvu poziciju. Hemofarm je u Pioniru slavio sa ubjedljivih 82:69, a prvo ime Vrščana bio je Milan Mačvan sa 23 poena. U redovima Zvezde najbolji je bio Nemanja Bjelica sa 31 poenom i 11 skokova, Kikanović je za sedam minuta upisao 2 poena, a Stević 5 poena i 5 skokova za 23 minute igre.

Partizan je nakon poraza u Euroligi rane liječio u Valjevu kod Metalca (81:57). Pet igrača Partizana upisalo je dvocifren učinak, a najefikasniji je bio Slavko Vraneš sa 13 poena. Jedini dvocifreni kod Metalca bio je Tuzlak Mile Ilić sa 10 poena.

Bh. reprezentativac Aleksej Nešović je u domaćem porazu čačanskog Borca od Radničkog (68:76) upisao 11 poena, 3 asistencije i 3 skoka, a kod gostiju iz Kragujevca prvo ime bio je Marko Čakarević sa 17 poena.

Bez problema je obaveze u ovom kolu odradio i FMP, koji je u Železniku sa 92:68 bio bolji od Tamiša. Miroslav Raduljica je sa 38 poena i 7 skokova predvodio FMP, a Vuk Ivanović je kod Tamiša bio najefikasniji sa 18 poena.

Nakon sedam kola Partizan i Hemofarm imaju skor 6-1, Radnički 5-2, FMP 4-3, Crvena Zvezda 3-4, Tamiš 2-5, a Borac i Metalac po 1-6.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.