Novi poraz Milwaukeeja, Teletović ubacio dva poena

Skroman učinak bh. reprezentativca

Novi poraz Milwaukeeja, Teletović ubacio dva poena

Ekipa Milwaukeeja upisala je četvrti uzastopni poraz.

Protekle noći Bucksi su ubjedljivo poraženi na gostovanju kod Orlanda (112:96), a Mirza Teletović zabilježio je samo dva poena (1/3 iz igre) i jedan skok za 15 minuta provedenih na terenu.

Najbolji u redovima Milwaukeeja bio je Jabari Parker sa 25 koševa, šest skokova i šest asistencija, dok je Giannis Antetokounmpo imao double-double učinak (17 poena, 14 skokova).

Pobjednički tim predvodio je Elfrid Payton sa 20 postignutih poena, a još šest igrača Magica imalo je dvocifren košgeterski učinak. 

Jeff Green je ubacio 18, Aaron Gordon 17, dok su Serge Ibaka, Nikola Vučević i Bismack Biyombo dodali po 13 koševa. D.J. Augustin meč je završio sa 10 pogodaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije