Novi poraz Mrežica, 14 poena Teletovića

Peti uzastopni poraz ekipe iz Brooklyna

Novi poraz Mrežica, 14 poena Teletovića

Brooklyn Netsi sinoć su na svom parketu u Barclays centru doživjeli peti uzastopni poraz, ovaj put nakon tri produžetka od Milwaukee Bucksa. 

Prvih 12 minuta proteklo je u igri koš za koš, a domaćin je na mali odmor otišao sa dva poena prednosti. Netsi su bili nešto bolja ekipa u prvom poluvremenu, pa je rezultat u Barclays Centru nakon 24 minute igre glasio 49:41 za ekipu iz Brooklyna. 

U nastavku susreta bolje su zaigrali Bucksi. Gosti su treću četvrtinu riješili u svoju korist rezultatom 28:23. Ista slika i u posljednjoj četvrtini, a nakon 48 minuta igre rezultat je bio 95:95. 

Pobjednik je odlučen tek nakon tri produžetka, a na kraju su do pobjede došli gosti iz Milwaukeeja. Konačni rezultat u Barclays Centru glasio je 122:118. 

Najefikasniji u redovima Netsa bio je Brook Lopez sa 26 postignutih poena, dok je naš Mirza Teletović postigao 14 poena, uz šut iz igre 4-10, za tri poena 1-7. Kod gostiju 23 poena postigao je Parker.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.