Novi povratak Derricka Rosea
Foto: EPA

Bez problema na treninzima

Novi povratak Derricka Rosea

M. Šljivak

Američki košarkaš Derrick Rose pojavio se na pripremama reprezentacije, a ako je suditi prema prvim treninzima selekcije Sjedinjenih Američkih Država, sjajni igrač Chicago Bullsa djeluje fantastično.

Rose je u protekle dvije godine imao dvije teške povrede. Stradala su mu oba koljena, ali fantastični košarkaš se nije predavao.

Operacijama je uspio da zaliječi stradala koljena. Marljivo je trenirao kako bi se vratio u što boljem izdanju, što mu je na kraju i uspjelo. 

Na treninzima reprezentacije pred Svjetsko prvenstvo u Španiji Rose izgleda zaista fantastično. Bez problema zakucava, igra jedan na jedan, te bismo već u narednoj sezoni mogli gledati pravog Derricka Rosea na NBA parketima.

M0LJAAthnl7

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.