Novi trijumf Knicksa, Lakersi osmi, tri poena Teletovića

Regularni dio sezone bliži se kraju

Novi trijumf Knicksa, Lakersi osmi, tri poena Teletovića

Sinoć je na NBA parketima odigrano deset susreta, a Los Angeles Lakersi su pobjedom nad New Orleansom vratili osmu poziciju. 

Brooklyn Netsi našeg Mirze Teletovića savladali su u svom Barclays centru Philadelphiu rezultatom 104:83. Naš reprezentativac odigrao je pet minuta, te je postigao tri poena, uz šut iz igre 1-1. 

 

News York je upisao novu pobjedu, a ovaj put nastradao je Washington rezultatom 120:99. Anthony je sinoć opet bio odličan sa 36 postignutih poena. 

 

Utah je poražena, na svom terenu od Oklahome 90:80, te je tim porazom Lakersima prepustila osmu poziciju. Lakersi su poraz Utaha iskoristili pobjedom nad New Orleansom 104:96. Lakerse je do pobjede vodio Kobe Bryant sa 30 poena. 

 

U ostalim susretima Indiana je bila bolja od Clevelanda 99:94, dok je Miami savladao Milwaukee 94:83. Bullsi su poraženi na svom terenu od Raptorsa 101:98, dok je Houston identičnim rezultatom savladao Phoenix. 

 

Memphis je bio bolji od Bobcatsa 94:75, dok je Golden State slavio protiv Minnesote 105:89. 

 

 

 

 

 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.