Nurkić i dalje pod znakom pitanja
Foto: Portland Trail Blazers

Još nije poznato da li će sutra igrati protiv Warriorsa

Nurkić i dalje pod znakom pitanja

Iz Portland Trail Blazersa su saopštili da je Jusuf Nurkić pod znakom pitanja i za treću utakmicu play-off serije koju Portland igra protiv Golden State Warriorsa.

Warriorsi vode 2:0 u seriji, koja će se u subotu preseliti u Portland.

Nurkić je zbog povrede već propustio zadnjih sedam utakmica regularne sezone, kao i prve dvije u play-offu.

Međutim, kako stoji na zvaničnom sajtu NBA lige, postoje špekulacije da bi se bh. centar mogao vratiti u jednoj od utakmica protiv Golden Statea s obzirom da je viđen kako se prije početka utakmica zagrijava sa ostatkom ekipe.

Nurkićevo odsustvo je, itekako, predstavljalo hendikep za Portland u prve dvije utakmice, jer su izgubili snažnog centra koji bi se pod košem mogao boriti sa centarskom linijom Warriorsa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi