Nurkić i ekipa od 3. oktobra na zagrijavanju za novu sezonu

Portland objavio popis predsezonskih utakmica

Nurkić i ekipa od 3. oktobra na zagrijavanju za novu sezonu

M. Šljivak

Portland Trail Blazersi objavili su raspored utakmica u NBA predsezoni.

Tim iz Oregona će odigrati ukupno šest utakmica tokom predsezone koja počinje 3. oktobra i traje sve do 13. dana u ovom mjesecu.

Jusuf Nurkić i društvo prvi meč predsezone će odigrati u svom Moda Centru protiv Phoenix Sunsa. Dva dana kasnije u istoj dvorani gostuju Toronto Raptorsi, a potom će Trail Blazersi otputovati u Kaliforniju, gdje će odigrati utakmice protiv LA Clippersa (8. oktobar) i Sacramento Kingsa (9. oktobar).

Zati će 11. oktobra košarkaši Portlanda odigrati meč u Phoenixu protiv Sunsa, a NBA predsezonu završavaju utakmicom na svom parketu protiv Maccabija iz Haife.

Nova sezona NBA lige počeće 17. oktobra i trajaće sve do aprila naredne godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi