Nurkić i Gallinari jedini sigurni u rosteru Nuggetsa

Denver renovira tim

Nurkić i Gallinari jedini sigurni u rosteru Nuggetsa

M. Šljivak

Bh. košarkaš Jusuf Nurkić i Italijan Danilo Gallinari jedini su sigurni u rosteru Denver Nuggetsa u novoj sezoni.

Kompletan tim tima iz Colorada nalazi se u izlogu. Rukovodstvo Denvera tijekom ljeta sprema velike trejdove, a jedini sigurni u rosteru su Jusuf Nurkić i Danilo Gallinari. 

Nurkić je u prvoj NBA sezoni oduševio. Izabran je u drugu rookie petorku, a sa druge strane Gallinari je konačno odigrao fantastično sezonu nakon gotovo dvije godine oporavka od povrede koljena.

Više o potencijalnim trejdovima će se znati u noći NBA drafta koji se održava 25. juna, ali je sigurno da će Nuggetsi potpuno renovirati ekipu pred novu NBA sezonu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije