Nurkić izgleda potpuno neprepoznatljivo

Žestoki treninzi bh. centra

Nurkić izgleda potpuno neprepoznatljivo

M. Šljivak

Jusuf Nurkić ovog ljeta trenira žešće nego ikad.

Centar Portland Trail Blazersa odlučio je da se posveti treninzima i zaista žestoko radi nekoliko mjeseci pred početak nove sezone.

Nurkić je na Twitteru objavio zanimljivu fotografiju. Trčanje u pustinji je očigledno dio treninga, a Nurk je kratko prokmentarisao fotografiju.

"Nema izgovora. Pravimo rezulate".

Rezultati su očigledni. Bh. košarkaš je mršaviji nego ikad i izgubio je veliki broj kilograma u dosadašnjem dijelu priprema.

Nažalost, Nurkića nećemo gledati u dresu reprezentacije BiH ovog ljeta, jer je odlučio da zbog povrede preskoči nastup u  nacionalnom timu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije