Nurkić: Jako sam vam zahvalan za vašu podršku

Nakon posljednje utakmice sezone

Nurkić: Jako sam vam zahvalan za vašu podršku

Mladi bh. centar Jusuf Nurkić je na najbolji mogući način zaključio kraj regularnog dijela sezone. Popularni Juka je u posljednjem ovosezonskom nastupu svojih Denver Nuggetsa, koji neće okusiti čari play-offa, ostvari najbolji učinak u karijeri otkako igra NBA ligu.

Bh. reprezentativac je u gostujućem porazu kod prve ekipe lige sa 133:126, a Nurkić je postigao 17 poena uz devet skokova i dvije asistencije, jednu blokadu i jednu ukradenu loptu za 30 minuta provedenih na parketu.

Na kraju sezone Nurkić se u kratkom video klipu kojeg je objavio na svojoj zvaničnoj Facebook stranici zahvalio svima onima koji su ga pratili tokom njegove debitantske NBA sezone.

"Ćao, jako sam vam zahvalan za vašu podršku i samo nastavite tako", rekao je Nurkić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije