Nurkić jednostavno nestao s klupe na poluvremenu

Ostao u svlačionici

Nurkić jednostavno nestao s klupe na poluvremenu

M. Šljivak

Bh. košarkaš Jusuf Nurkić nije igrao sinoć u meču Denver Nuggetsa i Milwaukee Bucksa.

Nurkić je bio na klupi u prvom poluvremenu, ali se tamo u nastavku nije pojavio. Trener tima iz Colorada Mike Malone ne zna šta se dogodilo s bh. košarkašem, a istakao je da nije ni primijetio da nema Nurkića, dok nije došao na klupu.

"Ne znam. Ostao je u svlačionici na poluvremenu. Nisam ni primijetio, jer sam bio skoncentrisan na utakmicu. Možda je ostao zbog tretmana na koljenu i stopalu. Iskreno, ne znam zašto je ostao i tek sam saznao da ga nema kada je krenulo drugo poluvrijeme", istakao je Mike Malone.

Ovaj potez je samo dodatna potvrda da Nurkić nema namjeru da ostane u Nuggetsima. Već dugo se spominje njegov trejd, a prelazni rok u NBA ligi je do 23. februara.

Nurkić je ove sezone potpuno u sjeni Nikole Jokića i prosječno po meču ubacuje osam poena uz šest skokova.

Ipak, u posljednje vrijeme igra jako malo i čini se kako je završilo njegovo vrijeme u Denveru.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi