Nurkić jedva došao do riječi od ovacija u dvorani

Publika ludi za Jukom

Nurkić jedva došao do riječi od ovacija u dvorani

Jusuf Nurkić je apsolutni hit u Portlandu i može se pohvaliti da je 'preko noći' zaslužio status prave zvijezde u ovom gradu.

Od dolaska iz Denvera u novu ekipu, Nurkić igra fantastično i bilježi odlične brojke, a sinoćnja partija protiv Philadelphije je vrhunac njegove karijere.

Nurkić je utakmicu završio sa 28 poena, 20 skokova, 8 asistencija, 6 blokada i 2 ukradene lopte, što je nestvaran učinak kojim je naš košarkaš čak ušao i u historiju NBA lige.

Nakon utakmice, Nurkić je stao pred kamere kako bi dao izjavu, a zbog ovacija publike jedva je došao do riječi.

Kada se Nurkić pojavio na centru, publika je pala u trans a naš košarkaš je bio nasmijan i ponosan.

Jusuf Nurkić je na početku svog govora prednost dao ekipi, a tek potom je progovorio o svom učinku.

"Ne zanima me toliko statistika, samo želim da pobjeđujemo. Želim da idemo u Playoff i da budemo tamo. U Portlandu se osjećam kao kod kuće, već volim ovo. Želim da se zabavljam i da pobjeđujem", rekao je oduševljeni Nurkić, koji je krivac za 'groznicu' u Portlandu.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije