Nurkić: Moji novi saigrači znaju da im mogu pomoći

Sretan zbog dolaska u Portland

Nurkić: Moji novi saigrači znaju da im mogu pomoći

Košarkaški reprezentativac BiH Jusuf Nurkić dao je izjavu za medije po dolasku u Portland.

Nurkić je poručio da je sretan što je postao igrač Trail Blazersa, te da vjeruje da može mnogo pomoći svom novom timu.

"Osjećam se sjajno. Željan sam uspjeha i došao sam ovdje da pobjeđujem, a mislim da i moji novi saigrači znaju da im mogu pomoći. Spreman sam da radim, međutim tek sam stigao i tek trebam da bolje upoznam nove saigrače i trenera", rekao je Nurkić, te nastavio:

"Čast mi je što ću imati priliku da sarađujem sa nekim sjajnim košarkašima, a na terenu ću raditi sve ono što trener bude tražio od mene".

Nurkićev novi tim se trenutno nalazi na devetoj poziciji na Zapadu i do kraja sezone će voditi veliku bitku za ulazak u Playoff baš protiv Denvera, iz kojeg je stigao naš košarkaš.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije