Nurkić odabrao broj na dresu?

Nosiće broj 27

Nurkić odabrao broj na dresu?

M. Šljivak

Jusuf Nurkić trejdovan je večeras iz Denvera u Portland.

Bh. centar će tako karijeru nastaviti u legendarnim Trail Blazersima, a dolaskom u Portland Jusuf će morati promijeniti i broj na dresu.

U Denver Nuggetsima Nurkić je nosio broj 23, ali s obzirom na to da ovaj broj u novom timu nosi Allen Crabbe, bh. košarkaš je izabrao drugi broj.

Kako stvari stoje, odlučio se na broj 27. On je već na Instagramu promijenio broj 23 u 27, te je čini se već odabrao ovaj broj u dresu novog tima.

Nurkić je prethodne dvije i po sezone nosio dres Nuggetsa, koji su se odlučili na razmjenu s Portlandom, a za uzvrat su dobili Masona Plumleeja.

Karijeru u Denveru je Nurkić završio s prosjekom od 7,5 poena i šest skokova po meču.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi