Nurkić ostao bez zuba

U duelu s Torontom

Nurkić ostao bez zuba

M. Šljivak

Bh. centar Jusuf Nurkić ostao je sinoć bez dva zuba u duelu Portlanda i Toronta.

Nurkić je tokom posljednje dionice imao žestok duel sa košarkašem Raptorsa PJ-jem Tuckerom. Iz ovog duela je izvukao deblji kraj, te je ostao bez dva zuba.

Div iz Živinica je neko vrijeme proveo na ležeći na parketu. Kada je ustao bilo je jasno vidljivo da mu nedostaju dva zuba, pa će bh. centar morati u narednim danima kod stomatologa.

Interesantno, bh. košarkaš je i pored izbijenih zuba dobio i ličnu grešku. To mu je bila ukupno četvrta u ovom meču, a lične greške su ga koštale i veće minutaže, pa je Nurkić na parketu proveo svega 21 minut.

Za to vrijeme na parketu Nurkić je ubacio osam poena, te je upisao četiri skoka, a Portland je poražen od Toronta rezultatom 112:106.

Zaista nimali prijatne scene za Nurkića, kojem očigledno nije bilo nimalo lako protiv Raptorsa.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije