Nurkić pod znakom pitanja i za drugu utakmicu sa Warriorsima
Foto: Screenshot

Trener Portlanda očekuje da će Nurkić igrati u play-offu

Nurkić pod znakom pitanja i za drugu utakmicu sa Warriorsima

Nakon što je propustio prvu utakmicu play-off serije protiv Warriorsa, centar Portlanda, Jusuf Nurkić, još uvijek je pod znakom pitanja i za drugi susret ove dvije ekipe.

Trener Portlanda Terry Stotts je rekao da se nada da će se Nurkić, koji je propustio osam utakmica zbog loma noge, "vratiti u jednom momentu", misleći time da očekuje da bh. centar zaigra u ovoj seriji.

Warriorsi se prema američkim medijima nastavljaju pripremati za utakmice protiv Portlanda kao da je Nurkić u ekipi, kako njegov povratak ne bi prouzrokovao nagle promjene u taktici ekipe iz Californije.

Ono što je jasno jeste da Nurkićevo odsustvo iz utakmice u utakmicu umanjuje šanse Portlanda u seriji protiv favorizovanih Warriorsa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi