Nurkić se na Tušnju sprema za novu NBA sezonu

Nema odmora za bh. košarkaša

Nurkić se na Tušnju sprema za novu NBA sezonu

E. Čaušević

Bh. košarkaš Jusuf Nurkić u finišu sezone propustio je nekoliko utakmica Portlanda zbog problema sa povredom desne noge.

Nakon trejda iz Denvera u Portland Jusuf Nurkić je zablistao na pravi način, te je oduševio navijače u Portlandu svojim igrama. Međutim, bh. centar bio je primoran da propusti većinu utakmica u završnici sezone zbog povrede desne noge kada je doživio prelom fibule.

Portland se od play offa oprostio već u prvoj fazi kada je poražen od Golden State Warriorsa, a nakon toga Nurkić se vratio u Bosnu i Hercegovinu. Bosanska zvijer već nekoliko sedmica vrijedno trenira za novu sezonu. 

Nurkić svoje vrijeme provodi uglavnom trenirajući i spremajući se za novu NBA sezonu u kojoj želi da pokaže sav svoj kapacitet. Bh. košarkaš je iskoristio današnje lijepo vrijeme, te je jutarnji trening odradio na stadionu tuzlanske Slobode, Tušnju.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi