Nurkić ubacio 10 poena u porazu Nuggetsa

Denver poražen od Houstona

Nurkić ubacio 10 poena u porazu Nuggetsa

Košarkaši Denver Nuggetsa poraženi su sinoć na domaćem terenu od Houston Rocketsa sa 128:110.

Gosti su bili veoma raspoloženi u ovom meču, a to su dokazali već nakon prve dionice u kojoj su ubacili čak 42 poena, a primili 33. Drugu četvrtinu riješili su u svoju korist sa pola koša razlike (31:30) pa su na poluvrijeme otišli sa plus 10.

Nastavak meča također doonosi sigurnu igru Rocketsa koji ni u jednom trenutku nisu dozvoljavali domaćima da se rezultatski priključe.

Goste je do trijumfa vodio James Harden sa 20 poena, sedam asistencija i šest skokova, dok je Gordon dodao 18 koševa.

Kod domaćih Chandler je ubacio 24 koša, a Barton je dodao 17. Jusuf Nurkić je za 20 minuta na parketu ubacio 10 poena, te je imao i sedam skokova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi