Nurkić za zagrijavanje koristi novu pjesmu

Saigrači u čudu

Nurkić za zagrijavanje koristi novu pjesmu

Muzički ukus bh. košarkaša Jusufa Nurkića nikoga ne ostavlja ravnodušnim. 

Da je Nurkić veliki fan muzike sa naših prostora poznato je odavno. Za vrijeme dok je nosio dres Denvera zagrijavao se uz Nedeljka Bajića Baju i njegov hit "Nemoguća misija", međutim, čini se, kako sada ima novu numeru. 

Uoči meča između Portland Trail Blazersa i Pheonix Sunsa mogla se čuti nova pjesma koju je Nurkić uvrstio na play-listu. Radi se, naime, o pjesmi "Dabogda" od Dine Merlina i Harija Mata Harija, koja je izazvala čuđenje kod Nurkićevog saigrača Evana Turnera.

"Nemam pojma šta je to bilo. Čini mi se da stvari izmiču kontroli", našalio se Turner, dodavši:

"Pjesmu je naravno sam uvrstio među ostale." 

Inače, Nurkić u meču protiv Pheonix Sunsa pružio sjajnu partiju. Za 16 minuta provedenih na parketu je postigao 16 poena, uz šut iz igre osam od 13. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi