Obradović: Naredne sezone bićemo još bolji

Trener Fenerbahčea optimističan

Obradović: Naredne sezone bićemo još bolji

D. Vejo

Košarkaški stručnjak na klupi Fenerbahčea Željko Obradović protekle sezone napravio je veliki uspjeh osvojivši sa timom iz Istanbula Euroligu.

Međutim, prije nekoliko dana, klub je ostao bez ključne karike Bogdana Bogdanovića, koji je karijeru odlučio graditi kroz NBA, odnosno noseći dres Sacramenta.

Ali, srbijanskog stručnjaka to mnogo ne zabrinjava, naprotiv, najavljuje dosta kvalitetniji Fener nego što je bio u sezoni 2016/2017.

"Mi ćemo naredne sezone igrati kao evropski šampioni. Smatram da ćemo biti bolji nego ikad", kratko je poručio trener Fenerbahčea, Željko Obradović.

Novitet kada je u pitanju tim iz Istanbula jeste da će se on od predstojeće sezone zvati Fenerbahče Doguš, što će šampionu Evrope za tri sezone donijeti čak 45 miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije