Odlične partije Townsa i Wigginsa u pobjedi Minnesote
Foto: EPA

Predvodili Timberwolvese do pobjede

Odlične partije Townsa i Wigginsa u pobjedi Minnesote

Karl-Anthony Towns i Andrew Wiggins su predvodili svoju Minnesotu do pobjede nad Portlandom. Odbrana Portlanda jednostavno nije imala odgovor na raspoloženi dvojac.

Igrači Minnesote savladali su, pred svojom publikom, ekipu Portlanda u neizvjesnoj utakmici, u kojoj pobjednik nije bio poznat do posljednje sekunde. Konačni rezultat je bio 110:109.

Karl-Anthony Towns je predvodio svoju ekipu, odigravši odličnu utakmicu. Towns je bio najbolji strijelac utakmice sa 34 poena, ali i najbolji skakač sa 12 skokova. Ovaj učinak je postigao uz veoma dobar šut iz igre 15 od 25.

Townsu se, odličnom partijom pridružio i Wiggins. On je dodao 29 poena i tri skoka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti