Odom pušten iz bolnice u Las Vegasu

Liječenje nastavlja u Los Angelesu

Odom pušten iz bolnice u Las Vegasu

Poznati košarkaš Lamar Odom nakon buđenja iz kome napustio je bolnicu. 

Nekadašnja NBA zvijezda je usljed konzumiranja narkotika prošle sedmice pronađena onesviještena u javnoj kući, a porodica bivše supruge Khloe Kardashian je apelovala na milione obožavatelja da se mole sa Lamarovo ozdravljenje. 

Američki mediji pišu da je zdravstveno stanje Odoma sve bolje i da je nakon otpuštanja iz bolnice iz Las Vegasu prebačen u Los Angeles u kojem će nastaviti kućno liječenje. Porodica navodi da je Odom svjestan situacije i da prevazilazi "neprelazne prepreke" u svom ozdravljenju. 

Podsjećamo, Odom je tri dana proveo u javnoj kući Love Ranch South gdje se predozirao biljnom „viagrom“. Također, konzumirao je velike količine alkohola i gotovo sve vrste droga, a za tri dana u javnoj kući potrošio je nevjerovatnih 75.000 dolara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.