Određeni parovi završnice

Hrvatski košarkaški kup

Određeni parovi završnice

Određeni su parovi 1. kola hrvatskog kupa „Krešimir Ćosić“. Voljom žrijeba 13. decembra će se sastati: Trogir - Dubrava, Vrijednosnice OS Darda - Alkar, Voštarnica - Svjetlost i Dubrovnik - Kvarner NR.

Drugo kolo igraće se 20. decembra, a snage će odmjeriti: Borik Puntamika - pobjednik meča Dubrava/Trogir, Cedevita - Darda/Alkar, Zabok - Voštarnica/Svjetlost, Šibenik - Dubrovnik/Kvarner.

Konačno, 3. kolo na programu je 27. decembra, a snage će odmjeriti: pobjednik para Borik Puntamika - Dubrava/Trogir - Zadar, pobjednik para Cedevita - Darda/Alkar - Zagreb CO, Cibona - pobjednika para Zabok - Voštarnica/Svjetlost, te Split CO - pobjednika para Šibenik - Dubrovnik/Kvarner.

Pobjednici će izboriti nastup na završnom turniru (Final-Four).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije