Održan žrijeb grupne faze Eurolige

Zanimljivo u svim grupama

Održan žrijeb grupne faze Eurolige

Žrijeb grupne faze Eurolige održan je danas u Barceloni.

U prvoj fazi takmičenja nastupit će ukupno 24 ekipe iz dvanaest razlitih zemalja. Sve ekipe su na svoj način zanimljive, a čini se da bi najneizvjesnija mogla biti grupa B.

Final Four najjačeg evropskog klupskog košarkaškog takmičenja bit će održan u Berlinu. Titulu prvaka Evrope branit će madridski Real.

Grupa A: Real Madrid, Fenerbahce Ulker Istanbul, Khimki Moscow Region, Crvena Zvezda, Bayern Munich, Strasbourg.

Grupa B: Olympiacos Piraeus, Anadolu Efes Istanbul, Laboral Kutxa Vitoria Gasteiz, EA7 Emporio Armani Milan, Cedevita Zagreb, Limoges CSP.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Grupa C: FC Barcelona Lassa, Panathinaikos Athens, Lokomotiv Kuban Krasnodar, Zalgiris Kaunas, Pinar Karsiyaka Izmir, Stelmet Zielona Gora.

Grupa D: CSKA Moscow, Maccabi Tel Aviv, Unicaja Malaga, Brose Baskets Bamberg, Darussafaka Dogus Istanbul, Dinamo Banco di Sardegna Sassari.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti