Olimpija dobila pozivnicu za Eurocup

Olimpija dobila pozivnicu za Eurocup

M. Šljivak

Ljubljanska Olimpija nije uspjela da u protekloj sezoni ABA lige da izbori nastup u evropskim takmičenjima, ali bez obzira na to, Olimpija će naredne sezone igrati u Eurocupu.

Rukovodstvo Eurocupa, odlučilo je da Olimpiji dodijeli pozivnicu za učestvovanje u tom takmičenju naredne sezone, što su u ljubljanskom timu objeručke i prihvatili.

Olimpija će tako po prvi put zaigrati u ovom takmičenju nakon što su godinama unazad igrali najelitnije evropsko takmičenje Euroligu, ali u protekloj sezoni nisu bili ni blizu plasmana tamo.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.