Olympiacos poveo sa 2:0 protiv Reala

Euroliga

Olympiacos poveo sa 2:0 protiv Reala

Olympiacos je slavio i u drugoj utakmici u dvorani „Mira i prijateljstva“ na Pireju protiv madridskog Reala, pa sada rezultat u ovoj seriji iznosi 2:0 za predstavnike Grčke.

Najskuplja evropska ekipa ove sezone, atinski Olympiacos je prema očekivanjima „šutirao 2/2“ na svom parketu u četvrtfinalnom dvoboju Eurolige sa Realom iz Madrida.

Iako su se Madriđani dobro držali svih 40 minuta, do izražaja je došao objektivno veći kvalitet košarkaša Olympiacosa, koji su slavili pobjedu rezultatom 79:73.

Lynn Greer predvodio je domaći sastav sa 21 poenom, dok „kraljevskom klubu“ nisu pomogli ni Felipe Reyes (23 poena), a ni Louzis Bullock (22 poena).

Zaprati BC Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
BC Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije