Operisan Kevin Durant, pauzira najmanje šest sedmica
Foto: epa.eu

Nakon najteže povrede u karijeri

Operisan Kevin Durant, pauzira najmanje šest sedmica

Jedan od najpopularnijih košarkaša u NBA ligi, član Oklahoma City Thundera, Kevin Durant operisan je nakon što je doživio frakturu u desnoj nozi.

Ovu informaciju zvanično je potvrdio i njegov klub, a prema onome što je rečeno popularni Durantula bi se na teren trebao vratiti za najmanje šest sedmica. 

26-godišnji košarkaš se prošle subote nakon treninga žalio na bolove, pa je odmah odlučeno da bude podvrgnut operativnom zahvatu. Nakon ovakvih operacija oporavak traje između šest i osam sedmica. Ovo je prva velika povreda Kevina Duranta tokom njegove karijere.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.