Oproštaj od Nurkića: Inšallah brate, da budeš još bolji

Faried se oprostio od Nurkića

Oproštaj od Nurkića: Inšallah brate, da budeš još bolji

M. Šljivak

Bh. košarkaš Jusuf Nurkić karijeru će nastaviti u Portlandu.

Trail Blazersi su u zamjenu za Nurkića Denveru poslali Masona Plumleeja, a jedan od najboljih Nurkićevih prijatelja u timu Kenneth Faried se na zanimljiv način oprostio od njega.

"Žao mi je što odlaziš, ali ti ćeš zauvijek ostati moj brat musliman. Sretno veliki momče u ostatku karijeru. Inšallah da budeš uspješan i još bolji. Bismillah", napisao je Faried na Instagramu.

Nurkić je s Fariedom igrao prethodne dvije i po sezone. Postali su jako dobri prijatelji i van terena, gdje se često druže.

Ipak, došlo je vrijeme za odlazak, a uskoro bi i sam Faried mogao biti trejdovan, jer ni na njega u Denveru ne računaju u narednim godinama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi