Đorđević objavio spisak za kvalifikacije za Mundobasket
Foto: EPA

35 igrač na spisku Srbije

Đorđević objavio spisak za kvalifikacije za Mundobasket

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević objavio je spisak igrača na koje će računati u kvalifikacijama za Mundobasket. 

Na spisak za prve mečeve kvalifikacija za plasman na najveću košarkašku smotru Đorđević je uvrstio čak 35 igrača. Spisak je neuobičajeno veliki jer ne može računati na članove NBA ekipa, a veliko je pitanje da li će imati na raspolaganju i igrače iz Eurolige, jer još nije riješen problem preklapanja termina. 

Na širem spisku Đorđevića se nalaze sljedeći igrači:

Stefan Jović, Vasilije Micić, Nemanja Nedović, Marko Gudurić, Dragan Milosavljević, Nemanja Dangubić, Branko  Lazić, Vladimir Lučić, Marko Simonović, Nikola Kalinić, Stefan Birčević, Milan Mačvan, Vladimir Štimac, Ognjen Kuzmić, Nikola Milutinov, Miroslav Raduljica, Ognjen Dobrić, Aleksa Radanov, Stefan Peno, Vanja Marinković, Aleksa Avramović, Stevan Jelovac, Nikola Jovanović, Nikola Radičević, Savo Lešić, Nikola Rebić, Milenko Tepić, Nikola Janković, Đorđe Gagić, Ivan Marinković, Ivan Paunić, Ilija Đoković, Dejan Todorović, Goran Huskić i Dejan Musli.

Srbija će kvalifikacije započeti 24. novembra protiv Austrije, a tri dana kasnije će odmjeriti snagesa Gruzijom. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi