Đorđević skratio spisak

16 košarkaša u konkurenciji za Olimpijske igre

Đorđević skratio spisak

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević odlučio je da skrati spisak igrača pred nadolazeće kvalifikacije za Olimpijske igre.

Đorđević je "otpisao" osmoricu igrača, a među njima su Stefan Birčević, Ognjen Jaramaz, Marko Kešelj, Vasilije Micić, Vladimir Lučić, Dragan Milosavljević, Ognjen Kuzmić i Vladimir Štimac.

Sa druge strane, među 16 igrača koji su i dalje u konkurenciji za kvalifikacije i Olimpijske igre nalaze se: Nemanja Dangubić, Marko Gudurić, Stefan Jović, Marko Simonović, Rade Zagorac, Bogdan Bogdanović, Nikola Kalinić, Milan Mačvan, Stefan Marković, Nemanja Nedović, Nikola Milutinov, Miroslav Raduljica, Miloš Teodosić, Nemanja Bjelica, Nikola Jokić, Boban Marjanović.

Kvalifikacioni turnir u Beogradu na rasporedu je od 4. do 9. jula, a pored Srbije u grupi A nalaze se Angola i Portoriko. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi