Đorđeviću laknulo: Jović igra u finalu

Đorđeviću laknulo: Jović igra u finalu

D. Rakanović

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević rekao da povreda Stefana Jovića nije ozbiljna koliko se u prvi mah činilo, kao i da on želi da igra u sutrašnjem finalu protiv Slovenije. 

Jović je na utakmici protiv Rusije nezgodno doskočio i izvrnuo zglob, nakon čega nije mogao da se osloni na nogu. Srećom, povreda nije ozbiljnija, pa su u stručnom štabu i selekciji odahnuli. 

"Urađena je magnetna rezonanca. Nema veće povrede. U pitanju je distorzija zgloba. Stefan hoće da igra", rekao je Đorđević na konferenciji za novinare u Istanbulu. 

"Ne sumnjam da će Stefan dati najviše što može. Nije nam bila potrebna ta povreda, ali ništa me ne čudi u ovoj godini s ozbirom na to koliko smo problema imali. Došli smo dotle da moramo da gledamo kad prelazimo ulicu... Ne smijemo ni na žuto, već samo na zeleno, da gledamo rupe u asfaltu...", poručio je selektor Srbije.

U finalu Evropskog prvenstva Srbija će igrati sa Slovenijom, a utakmica je na rasporedu u nedjelju od 20:30 sati.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi