Osam poena Nurkića u pobjedi Nuggetsa

Solidno izdanje bh. košarkaša

Osam poena Nurkića u pobjedi Nuggetsa

Košarkaši Denver Nuggetsa slvili su pobjedu u sinoćnjem meču NBA lige u gostima kod Philadelphia 76ersa sa 106:98.

Domaći su nešto bolje ušli u meč pa su prvu dionicu riješili u svoju korist rezultatom 27:18, ali Denver je odgovorio u drugoj koju je dobio sa 33:26.

Nastavak meča donio je nešto bolju igru Denvera koji je i treću i četvrtu dinicu riješio u svoju korist za konačnih 106:98.

Do trijumfa ih je vodio Gallinari sa 24 poena, dok su Barton i Murray dodali po 22. S druge strane, Dario Šarić je ubacio 17 poena, baš koliko i Rodriguez i Ilyasova.

Bh. košarkaš Jusuf Nurkić ubacio je osam poena za 24 minute na parketu te je učinku dodao i deset skokova i jednu asistenciju.



Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi