Osam poena, osam skokova i povreda Jusufa Nurkića

Izvrnuo skočni zglob

Osam poena, osam skokova i povreda Jusufa Nurkića

Ekipa Denver Nuggetsa doživjela je svoj 37. ovosezonski poraz, a on će ostati upamćen po povredi Jusufa Nurkića.

Mladi bh. centar je u posljednjoj četvrtini izvrnuo zglob desne noge, a do tog trenutka na parketu je proveo 21 minutu te postigao osam poena i isto toliko skokova, od čega sedam u defanzivi.

Gosti su sasvim zasluženo slavili, a Knight je bio najefikasniji igrač ekipe iz Phoenix sa 19 ubačenih poena, dok je Bledsoe ubacio jedan poen manje os svog timskog kolege.

Barton je sa 22 poena bio najučinkovitiji igrač utakmice, a dobro ga je pratio Gallinari koji je zabio 20 poena, što nije bilo dovoljno da se spriječio 30. ovosezonski trijumf Sunsa.

Kada je riječ o ozbiljnosti još uvijek se čekaju prve informacije, a one bi trebale biti poznate u toku dana.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.