Osam poena Teletovića u porazu Netsa

Atlanta slavila u Brooklynu

Osam poena Teletovića u porazu Netsa

Košarkaši Brooklyn Netsa doživjeli su domaći poraz od Atlanta Hawksa rezultatom 88:93, a bh. reprezentativac Mirza Teletović je odigrao još jednu dobru utakmicu.

Kapiten naše reprezentacije je u porazu svog tima od Hawksa odigrao 21 minutu, a za to vrijeme je upisao 8 poena, 3 skoka i jednu asistenciju.

Najefikasniji igrač u redovima Mirzine momčadi bio je rezervista Mason Plumlee sa 17 poena, Marcus Thornton je dodao 14, Paul Pierce 13, a Jorge Gutierrez 11 poena.

Paul Milsap je sa 27 poena i 10 skokova predvodio ekipu iz Georgije do pobjede, Jeff Teague je ubacio 22, a DeMarre Carroll 12 poena i 11 skokova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.