Otkazani domaći mečevi Netsa i Knicksa

Zbog lošeg vremena

Otkazani domaći mečevi Netsa i Knicksa

E. Škorić

Sinoć su Brooklyn Netsi i New York Knicksi trebali da igraju domaće mečeve u NBA ligi, no oni su otkazani.

Netsi su trebali ugostiti Portland TrailBlazerse u svom Barclays Centru, dok su Knicksi trebali da igraju protiv Sacramento Kingsa u Madison Square Gardenu.

Teški vremenski uvjeti onemogućili su avionske linije prema New Yorku i to je razlog zašto su sinoćnji dueli otkazani. Podsjetimo da se sprema velika sniježna oluja u određenim dijelovima Sjedinjenih Američkih Država.

Utakmice su pomjerene za 6. april, a navijači će u dvorane moći da uđu sa istim ulaznicama, koje trebaju da reprogramiraju na dan utakmica, odnosno šestog aprila.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.