Oubre suspendovan poslije sukoba sa Olynykom

Propušta četvrti meč

Oubre suspendovan poslije sukoba sa Olynykom

NBA liga kaznila je košarkaša Washingtona Kellyja Oubrea Jr. zbog incidenta u trećoj utakmici polufinalne serije Istoka protiv Bostona.

Oubre je zaradio isključenje nakon sukoba sa Kellyjem Olynykom, a NBA liga kaznila ga je sa jednom utakmicom neigranja. Takođe, Oubre će zbog iniciranja tuče ostati i bez dijela plate.

"Ista osoba me je udarila u glavu više puta. Zbog toga sam se suočio sa njim. Posljednji put kada se to desilo, pao sam, osjetio sam bol u glavi i vilici, zbog toga sam ustao, otrčao do njega i udario ga", rekao je krilni košarkaš Wizardsa.

Boston vodi sa 2:1 u seriji, a četvrti meč igra se u noći između nedjelje i ponedjeljka u Verizon Centru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi