"Ovo je pravo čudo"

Selektor ženske košarkaške reprezentacije Srbije

"Ovo je pravo čudo"

Selektor ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković izjavila je nakon osvojene bronzane medalje u Riju da je uspjeh njenih izabranica pravo čudo.

Maljkovićeva je takođe dodala da je u pojedinim trenucima meča bila oštra na jeziku, i to prema svojim igračicama.

"Ovo je izvanredan uspjeh, imamo mi dobre sportiste, odbojkašice, košarkaše, ali ovo je čudo, velika radost. Prvi put u karijeri sam vrijeđala djevojke, moralo je da pukne, da izađe to iz njih i da dobiju ovu tešku utakmicu", izjavila je Maljkovićeva za RTS, a potom dodala:

"Zahvalne smo ljudima u Srbiji na podršci, sada ćemo pratiti vaterpoliste i odbojkašice, sutra košarkaše, danas je i Milica Mandić".

Podsjetimo, reprezentacija Srbije u borbi za treće mjesto savladala je selekciju Francuske (70:63).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi