Pacersi love doigravanje protiv Bucksa

Milwaukee želi prekinuti seriju poraza

Pacersi love doigravanje protiv Bucksa

D. Rakanović

Indiana Pacersi će večeras ugostiti Milwaukee Buckse za koji nastupa bh. reprezentativac Mirza Teletović.

Pacersi su u trci za doigravanje na Istoku, trenutno se nalaze na devetoj poziciji sa omjerom 38:40, koliki ima i osma i sedma ekipa na Istoku, Chicago Bullsi i Miami Heat. 

S druge strane, Milwaukee drži petu poziciju na Istoku sa omjerom 40:38, ali još uvijek nisu osigurali nastup u play-offu. 

Paul George u posljednje vrijeme igra u odličnoj formi i nosi ekipu Pacersa, tako se očekuje da bude i večeras u Indiani. 

Bucksi traže prekid serije od dva vezana poraza, kao i da pobjedom potvrde nastup u doigravanju. 

Navodno će za ovu utakmicu Pacersi biti jači za Al Jeffersona koji se oporavio od povrede zgloba, dok je sigurno da ni ovu utakmicu u sastavu Indiane neće biti Glenna Robinsona III.

Milwaukee, isto tako, u večerašnjoj utakmici neće moći računati na usluge Malcolma Brogdona i Johna Hensona.

Duel Pacersa i Bucksa je na rasporedu večeras u 1 sat iza ponoći. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi