Panathinaikos želi da produži ugovor najboljem igraču ekipe

Rivers ostaje do 2020.

Panathinaikos želi da produži ugovor najboljem igraču ekipe

E. Ganibegović

Panathinaikos želi da produži ugovor i da što duže zadrži KC Riversa u svojim redovima.

KC Rivers je trenutno za Panathinaikos ugovorom vezan do 2017/2018, međutim ekipa iz Grčke želi da produži saradnju do 2020.

Izgleda da je samo pitanje vremena da se napravi dogovor, ako se ponude prave cifre od strane kluba, neće biti većih problema.

Rivers je prošle sezone prosječno bilježio 11.2 poena i 2.5 skokova po utakmicu u Euroligi, dok je u prvenstvu Grčke postizao 8.9 poena i skupljao 2.3 skoka po utakmici.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Postao je ljubimac navijača Panathinaikosa, jer je jednu od njaboljih utakmica odigrao protiv ljutih rivala Olympiacosa.

 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi