Parker o Marjanoviću: On je čudovište

Legendarni košarkaš hvali novog centra

Parker o Marjanoviću: On je čudovište

Legendarni Tony Parker je ovog ljeta dobio novog saigrača u San Antoniju.

Donedavni centar Crvene zvezde Boban Marjanović je na poziv Gregga Popovicha stigao u Spurse, nakon briljantne sezone u crveno-bijelom dresu.

"Boban Marjanović je čudovište. Visok je 222 centimetra i ima nevjerovatan raspon ruku. Mnogo je brži nego što sam mislio i sigurno će nam biti od pomoći", rekao je Parker, koji je potom dodao:

"Popovich će dosta rotirati, posebno kada budemo igrali dan za danom i kada Duncan ne bude u konkurenciji za meč. Bit će vrlo zanimljivo vidjeti kako će se Marjanović uklopiti u NBA, u poređenju s Euroligom".

Boban Marjanović je u svojoj karijeri nastupao za Hemofarm, Swislion, CSKA, Žalgiris, Nižni, Radnički, Mega Vizuru i Crvenu zvezdu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.