Parker se oprostio od francuske publike
Foto: EPA

Posljednja utakmica pred domaćim navijačima

Parker se oprostio od francuske publike

Francuska je u posljednjem pripremnom meču pred nastup u kvalifikacijama za Rio savladala selekciju Japana (91:74), a to je ujedno bila i zadnja utakmica Tonyja Parkera pred domaćim navijačima.

Iskusni plejmejker odlučio je da ovog ljeta kaže zbogom reprezentaciji, ali će prije toga pomoći ekipi na kvalifikacionom turniru u Manili, a velike šanse su da ćemo ga gledati i na Olimpijadi.

"Hvala vam svima na ovim divnim godinama. Osjećam se ponosnim što sam imao priliku da nosim dres Francuske. Sljedeći ciljevi su Manila i Rio", napisao je Parker na svom Twitter nalogu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi