Parsons za Dallas debitovao vrhunskim zakucavanjem

Stigao iz Houstona

Parsons za Dallas debitovao vrhunskim zakucavanjem

Počela je nova NBA sezona koja bi mogla biti zanimljivija nego ikada, a prvo kolo ponudilo je teksaški derbi između San Antonia i Dallasa koji je završen minimalnom pobjedom šampionskog tima (101:100).

Ipak, jedan od boljih poteza sa utakmica odigrane u noći sa utorka na srijedu pripada košarkašu Dallasa, Chandleru Parsonsu, koji je pred početak ove sezone stigao iz Houstona.

Već na samom otvaranju susreta je Parsons priredio vrhunsko zakucavanje kojim je najavio odličnu sezonu u novom dresu. Iako je sinoć pružio skromnu partiju (5 poena), od Parsonsa se prave stvari tek očekuju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.