Partizan prvak, Hemofarm ne igra treću

Košarkaško prvenstvo Srbije

Partizan prvak, Hemofarm ne igra treću

A. Beganović

Nakon sinoćnjeg incidenta u drugom finalnom susretu košarkaškog prvenstva Srbije između Hemofarma i Partizana, danas se saopštenjem oglasila Uprava vršačkog kluba u kojem navode da njihovi košarkaši neće igrati treći finalni susret.

"Na ovaj korak smo se odlučili, prije svega, iz bezbjednosnih razloga i incidenata nesvojstvenih sportu, kao i zbog neujednačenog kriterijuma suđenja u međusobnim utakmicama Hemofarma i Partizana, koje nepotrebno dovodi do tenzije na terenu, a samim tim i do nemilih događaja. Svjesni smo odgovornosti ovakve odluke, ali smatramo da u ovakvom ambijentu nemamo ravnopravne uslove za osvajanje šampionske titule - ističe se u saopštenju vršačkog kluba.

Podjetimo, Partizan je sinoć u Vršcu pobijedio Hemofarm sa 86:81, u drugoj utakmici finala play-offa i poveo sa 2:0 seriji, a meč je obilježila opšta tuča, poslje koje su obje ekipe susret završile sa po trojicom igrača na terenu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.