Partizan se odlučio: Igraćemo Eurocup

KSS u problemu

Partizan se odlučio: Igraćemo Eurocup

M. Šljivak

Košarkaški klub Partizan igraće naredne sezone u Eurocupu, potvrđeno je iz ovog kluba.

Iako će vjerovatno biti izbačeni iz prvenstva zbog ove ofluke, Upravni odbor crno-bijelih se odlučio za igranje u Eurocupu i uskoro bi beogaradski tim trebao potpisati i ugovor o učešću.

Košarkaški savez Srbije vjerovatno će morati suspendovati Partizan. FIBA je zaprijetila suspenzijom reprezentacije ako klubovi koji igraju pod okriljem ULEB-a ne budu suspedvoani od Saveza i vjerovatno će KSS biti primoran da eliminiše Partizan.

Biće svakako zanimljivo vidjeti šta će se još dešavati, ali čini se kako je Partizan pokrenuo revoluciju od timova u regionu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi